Liga

Zaljubljenici u badminton, rekreativci i profesionalci, pozvani ste u Badminton ligi Varaždinske županije.

Turniri se održavaju u kategorijama: muški pojedinačno, žene pojedinačno, muški parovi, ženski parovi i mješoviti parovi. Starosnih kategorija nema.

Liga se sastoji od 10 turnira koji se održavaju zadnji vikend svakog mjeseca, od rujna do lipnja. Točan termin održavanja objavljuje se na web stranicama Badminton kluba Marlex i na Facebook-u kluba.

Svi mečevi se igraju po pravilima Hrvatskog badminton saveza. Igra se plastičnim, a ne pernatim lopticama. Loptice osiguravaju sudionici turnira.

Sistem turnira je po skupinama u kojima se igra svatko sa svakim, te prva dvojica u skupini ulaze u četvrtfinale ili polufinale, ovisno o broju skupina. Mečevi u skupinama se igraju na dva dobivena gema do 15, dok se mečevi od četvrtfinala pa na dalje igraju na dva dobivena gema do 21.

Turniri se održavaju u sportskoj dvorani TTS sport-a. Turnire organizira Badminton klub Kaj i TTS sport. Sponzor je i Carlsberg, što znači da je na svakom turniru osigurana besplatna okrepa.

Na završnom turniru, u lipnju, proglašavaju se prva tri mjesta u ukupnom poretku lige u svim kategorijama i najbolji, osim slave, dobivaju i vrijedne nagrade. Na završnom turniru je i roštiljada za kraj sezone i početak ljeta.

Rezultati održanih “Kaj – Marlex” u sezoni 2016.-2017.

 Rezultati nakon odigranog VII. turnira:

 


ARHIVA:

Rezultati održanih liga u sezoni 2015.-2016.

Rezultati održanih liga u sezoni 2014.-2015.

Rezultati održanih liga u sezoni 2013.-2014.