Liga

Zaljubljenici u badminton, rekreativci i profesionalci, pozvani ste u
Badminton ligu Varaždinske županije.

Turniri se održavaju u kategorijama: muški pojedinačno, žene pojedinačno, muški parovi, ženski parovi i mješoviti parovi. Starosnih kategorija nema.

Liga se sastoji od 7 turnira koji se održavaju zadnji vikend svakog mjeseca, od rujna do lipnja. Točan termin održavanja objavljuje se na web stranicama Badminton kluba Marlex i na Facebook-u kluba.

Svi mečevi se igraju po pravilima Hrvatskog badminton saveza. Igra se plastičnim ili pernatim lopticama. Loptice osiguravaju sudionici turnira.

Sistem turnira je po skupinama u kojima se igra svatko sa svakim, te prva dvojica u skupini ulaze u četvrtfinale ili polufinale, ovisno o broju skupina. Mečevi u skupinama se igraju na dva dobivena gema do 15, dok se mečevi od četvrtfinala pa na dalje igraju na dva dobivena gema do 21.

Turniri se održavaju u sportskoj dvorani TTS sport-a. Turnire organizira Badminton klub “Marlex” i TTS sport.

Na završnom turniru, u lipnju, proglašavaju se prva tri mjesta u ukupnom poretku lige u svim kategorijama i najbolji, osim slave, dobivaju i vrijedne nagrade. Na završnom turniru je i roštiljada za kraj sezone i početak ljeta.

 * * *

Rezultati održanih “Marlex” Liga u sezoni 2017.-2018.

 

Singl:

Parovi:

_____________________________________________________________________

ARHIVA:

Rezultati održanih “Kaj – Marlex” liga u sezoni 2016.-2017.

 Rezultati nakon odigrane VII. lige:

 


ARHIVA:

Rezultati održanih liga u sezoni 2015.-2016.

Rezultati održanih liga u sezoni 2014.-2015.

Rezultati održanih liga u sezoni 2013.-2014.